Träd & Ved Entreprenörernas Webbutik

Köp torr eller rå ved med leverans i Trosa, Gnesta, Hölö, Mörkö och stora delar av Sörmland

Att köpa ved online är populärt bland människor som vill säkra sin uppvärmning och skapa en mysig atmosfär hemma. I Träd & Ved Entreprenörernas webbutik hittar du beroende på säsong ett utbud av kvalitetsved perfekt för eldning i öppna spisar, vedspisar och kaminer. Vi förstår vikten av att ha högkvalitativ ved som brinner rent och ger effektiv värme. I webbutiken kan du köpa rå eller björkved och blandved, noggrant utvald för att uppfylla dina behov. Vi erbjuder ved för er i Trosa och Gnesta, Hölö, Mörkö, Tystberga och flera orter i Sörmland i olika former och mängder.

Snabb och effektiv leverans av ved

När du handlar ved hos oss kan du lita på snabb och bekväm leverans. Vi strävar efter att göra dina vedbeställningar så smidiga som möjligt, för att du ska kunna njuta av en värmande brasa utan krångel. Välkommen till Träd & Ved Entreprenörernas webbutik för att köpa ved av hög kvalitet på enklast möjliga sätt.

Vi kan hjälpa er fälla träd och göra ved direkt med vår mobila vedprocessor

Som alternativ till att köpa färdig ved väljer allt fler av våra kunder att anlita oss för trädfällning och vedtjänster. Först fäller vi ett antal av kundens träd. Därefter kapar och klyver vi stammarna till färdig ved direkt på plats med vår mobila vedprocessor.
Det händer också att vi får i uppdrag att bygga uppskattade vedförråd hos våra kunder.

Varukorgens innehåll:

0 varor - kr

Visar alla 3 resultat