Vedbutik

Beställ lokal ved i Trosa, Vagnhärad, Gnesta, Hölö, Mörkö, Tystberga med omnejd.

Allt fler kunder väljer att köpa sin ved online när de vill säkra sin uppvärmning och skapa en mysig atmosfär hemma. I Träd & Ved Entreprenörernas vedbutik hittar du beroende på säsong ett kvalitetsved för eldning i öppna spisar, vedspisar och kaminer. Vi säljer bara högkvalitativ ved som brinner rent och ger effektiv värme.

I vedbutiken kan du köpa torr björkved och, beroende på säsong och tillgång, rå björk- eller blandved, lokalt producerad och lagrad. Vi erbjuder hemkörning av ved till dig som bor i Trosa och Vagnhärad, Gnesta, Hölö, Mörkö och Tystberga för att nämna några orter i Sörmland.

Lokal, snabb och effektiv vedleverans till dig

För att du ska kunna njuta av en värmande brasa utan krångel strävar vi alltid efter att göra din lokala vedbeställning så smidiga som möjligt.

Vet du att vi även kan göra ved av dina träd på plats med vår vedprocessor?

Som alternativ till att köpa färdig ved väljer många av våra kunder att anlita oss för trädfällning – mark- eller sektionsfällning (klättring) – och vedproduktion. Först hjälper vi er fälla ett antal träd. Därefter kapar och klyver vi stammarna (<30 cm diameter) till färdig ved direkt på plats med vår mobila vedprocessor.
Det har också hänt att vi fått i uppdrag att bygga praktiska vedförråd år flera av våra kunder.

Varukorgens innehåll:

0 varor - kr

Visar alla 2 resultat